Ladychef

Privé chef & catering

Ontdek de luxe van een privé-chef. Ladychef is gespecialiseerd in private dining en catering. Voor een compleet verzorgd culinair diner, evenement aan huis of op locatie voor u en uw gasten.

Een drie gangen menu met kreeft, een oranje loper en limousine

Ons doel is als privé chef is om uw beleving centraal te laten staan. Wij laten u en uw gezelschap genieten van culinaire ambacht, uitstekende service, bijpassende wijnen met een ervaren chef-kok en gastvrouw.

Wij koken en serveren al vele jaren met liefde, vakmanschap en passie. Ladychef behoort tot de culinaire top van Nederland. Wij steunen de lokale verbouwers en regionale producten. Ladychef is ook een beëdigde Dutch- Cuisine chef. https://dutch-cuisine.nl ***** Een luxe ervaring waar u en uw gezelschap nog lang van zullen genieten.

Geen culinaire uitdaging is ons te gek!


Voor kleine en grote gezelschappen, van 2 tot 200 personen bent u bij ons aan het goede adres. Bij grotere gezelschappen komen wij met meerdere koks en bediening. We passen ons aan uw wensen aan. Van te voren bespreken wij met u de mogelijkheden, bij akkoord volgt een heldere factuur. Ook voor de benodigdheden zoals: passend servies, glaswerk, tafels, tafellinnen, stoelen, tenten, barbecue etc kunnen wij voor u verzorgen. Wij ruimen alles op nemen alle vuile spullen weer met ons mee, en laten het weer netjes achter

Zo kunt u optimaal van uw feest genieten!

Voorbeeld van onze diensten, heeft u een andere (aan)vraag of vraag. Stuurt u ons dan gerust een email en wij bespreken alle opties vrijblijvend met u.

Wilt u meer informatie over onze diensten neem dan contact op via het contactformulier. Voor inspiratie nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op Instagram

Tot snel!