Ladychef

Over Ladychef Marjolein

Kort over mij:
Chef-kok 40 jaar en 28 jaar ervaring.

Ik ben trotse chef van de Euro- Toques Nederland en Dutch Cuisine chef.
Oprichter van koksgilde en freelance koks gilde.
Ik ben een enorme voorstander van biologisch, regionaal en zero waste koken.
In mijn carrière heb ik al meerderde prijzen ontvangen o.a. leukste restaurant van noord Holland
Iens topper 5 jaar op rij. Op mijn 21ste als chef-kok mijn eerste vermelding gekregen in de top 100 van de Lekker.
Duidelijkheid en mekaar motiveren maken van goede afspraken met werkwijzes, collega’s, leveranciers vind ik enorm belangrijk.
Flexibel, duurzaamheid, budgetteren, efficiënt werken, eerlijkheid en flinke dosis energie en humor.
Ik hou ervan om leiding te geven en om oplossings- gericht , gastvrij en zo efficiënt mogelijk bezig te zijn.
Ik ben een praktische en motiverende leidinggever en wil ik graag mensen inspireren en motiveren.
Uitdaging krijg ik van een volle zaak dat vind ik prachtig.
Ik ben stressbestendig en het overzicht behouden en hoofd koel houden, zorgen voor gestroomlijnde keuken. Mijn taak als chef-kok is om het team te laten groeien en beter te worden.
Iedereen is in een team even belangrijk.
Belangrijk voor mij is een duidelijke communicatie en een helder bedrijfsbeleid.
Keukenplanning met meerdere partijen en drukke a la carte, strakke MEP is echt mijn ding.
H.A.C.C.P registratie en schone keuken en werkomgeving is ontzettend belangrijk. Werk het liefste met Bureau de Wit en gebruik van de Hygiëne app.
Kostprijs berekeningen, winst marge werk het liefste met geautomatiseerde programma’s zoals Horeca en Inone. De juiste marges en recepturen zijn belangrijke pijlers in mijn werk.

Een goede personeels- planning met goede duidelijke roosters. Rust in de keuken.
Opzetten van digitaal en voor iedereen begrijpbaar en werkbaar receptuur en bereidingswijze deze vastleggen in een systeem voor iedereen.

Het opzetten van een nieuwe bedrijven, structuur neerzetten. Menukaarten maken.

Banqueting aanbod aanpassen en verbeteren/ samenstellen zijn de werkzaamheden die ik heel graag doe.

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

Diploma’s

 

De tarieven de ik hanteer zijn exclusief 21% btw , reiskosten vergoeding parkeer en eventueel verblijfskosten. Uiteraard zijn er ook projecten die niet om een uurtarief vragen maar een vaste prijs. Neemt u gerust contact voor een vrijblijvende kennismaking en offerte

*zelfstandig werkend kok € 35,- per uur

*souschef  € 40,- per uur

*chef-kok € 45,- per uur

Executive chef, demonstratie kok en privé kok op aanvraag