Werkervaring
Periode | Functie | Bedrijf |
---|---|---|
2016- | Zelfstandig ondernemer | Ladychef |
2011-2016 | Eigenaar / Chef-kok | Restaurant Ladychef Gekozen tot leukste restaurant van Zandvoort en 4 jaar IENS topper. |
2007-2011 | Zelfstandig ondernemer | Ladychef |
2005-2007 | Chef-kok | Restaurant Tropen aan Zee |
2003-2005 | Chef-kok | Chalet De Uilenboom |
2002-2003 | Sous-chef | Hotel Center Parcs |
2000-2002 | Leerling 5e en 6e jaars, Sous-chef | Restaurant Les Piramides |
1999-2000 | Leerling 4e jaars | Restuarant d’Vijff Vlieghen, Krasnapolsky, toenmaals onderdeel Golden Tulip |
1996-1999 | Leerling 1e, 2e en 3e jaars | Hotel Gran Dorado |
1994-1995 | Kok | Brasserie Del Mar |
1993-1994 | Bakker | Banketbakkerij Glorie |
Om u een beeld te geven waar ik vanaf 2016 met veel plezier werk en gewerkt heb zowel als Zelfstandig werkend kok als Chef-kok:
Rapa nui -Bloemendaal aan zee, Restaurant Najade- Loosdrecht, Restaurant Gestrand- Bloemendaal aan Zee, Arena- Amsterdam, Radarstoomboot Rotterdam, Holland Casino div locaties, Hotels Van Oranje- Noordwijk, Deining- Castricum, Johanna’s Hof- Castricum,Kasteel Groeneveld- Baarn, K.W.V.L- Loosdrecht, Paleis Soestdijk- Baarn
Diploma’s
- HBO Gespecialiseerd restaurant kok.niv 5 SVH
- HBO Leermeester. niv 4 SVH
- HBO Dieët kok. niv 4 SVH
- MBO Zelfstandig werkend kok. niv 3 SVH
- MBO Kok. niv 2 SVH
- MBO koken en serveren. niv 1 SVH
- MBO Horeca assistent. niv 1 SVH
Onderscheiden als lid van de Euro-Toques
Gekwalificeerd beoordelaar van de SVH Nederland