Ladychef

Curriculum Vitae

Kort over mij:
28 jaar ervaring en pas 40 jaar jong ; )
Ik ben trotse chef van de Euro-toques Nederland en van de Dutch Cuisine.
Ambassadeur van Vis& Seizoen oprichter van koksgilde en freelance koks gilde.
Ik ben een enorme voorstander van biologisch, regionaal en zero waste koken.
In mijn carrière heb ik al meerderde prijzen ontvangen o.a. leukste restaurant van noord Holland
Iens topper 5 jaar op rij. Op mijn 21ste als chef vermelding gekregen in de Lekker.
Duidelijkheid en mekaar motiveren maken van goede afspraken met leveranciers, calculeren budget/
winst vind ik enorm belangrijk.
Flexibel, duurzaamheid, budgetteren, efficiënt werken, eerlijkheid en flinke dosis energie en humor.
Ik hou ervan om leiding te geven en om oplossings- gericht en zo efficiënt mogelijk bezig te zijn.
Ik ben een praktische en motiverende leidinggever en wil ik graag mensen inspireren en motiveren.
Uitdaging krijg ik van een volle zaak dat vind ik prachtig.
Ik ben stressbestendig en het overzicht behouden en hoofd koel houden, zorgen voor gestroomlijnde
keuken. Mooiste vind ik om het team te laten groeien en laten doen waar ze goed in zijn en beter worden.
Iedereen is in een team even belangrijk. Als chef sta ik ook de rot klussen te doen, goed voorbeeld geven. Samen uit Samen thuis.
En het coachen/ begeleiden van het keukenteam, verbeteren staat bij mij centraal. En ik hou van duidelijke communicatie en een helder bedrijfsbeleid.
Keukenplanning met meerdere partijen en drukke a la carte, strakke MEP is echt mijn ding.
H.A.C.C.P registratie en schone keuken en werkomgeving vind ik ontzettend belangrijk. Werk het liefste met Bureau de Wit en gebruik van de Hygiëne app.
Foodcost, kostprijs berekening ik werk het liefste met geautomatiseerde programma’s zoals Horeca en Inone. Voor de juiste marges en mooi balans.

Een goede personeels-planning goede roosters, vooruit zien met drukte of rustigere periode. En personeel cijfers scherp in de gaten houden  maken van goede roosters.
Opzetten van receptuur en bereidingswijze deze vastleggen in een systeem voor iedereen.
Het opzetten van een (nieuwe) keuken, structuur neerzetten en/of de menukaart samenstellen zijn de werkzaamheden die ik heel graag doe.

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

Portfolio: hier komen berijven waar ik als zzp kok heb gewerkt……

Diploma’s